Atunci cand alegem setul de lenjerie pentru cei mici trebuie sa avem in vedere o serie de lucruri prin care sa ne asiguram ca acestia vor beneficia de un somn odihnitor si nu vor fi deranjati de niciun alt aspect.

image

>

Dintre lucrările de referinţă executate de către noi amintim lucrările:
Industriale: Draxlmaier Piteşti, Draxlmaier Hunedoara, Informmedia Timişoara, Uni Com Pack Satu Mare, Unicarm Satu Mare, Holcim Satu Mare, Contitech Timişoara, Contitech Carei, Unicarm Ortisoara, Zollner Satu Mare, Quelle Satu Mare,etc.
Amenajarea spaţiilor verzi la staţiile de carburanţi OMV Timişoara, OMV Sighetu Marmaţiei, OMV Sălaj, SHELL Turnu Severin, MOL Constanţa, UNGER PLAZA Bucureşti, Lek Pharmatek Târgu Mureş, Hotel SILVA Sibiu, Hotel PALACE DUMBRAVA Sibiu, Fabrica de cărămizi WIENENBERGER – Sibiu, KONZOL Timişoara, amenajări grădini ornamentale la case private din diferite zone ale ţării, întreţinerea şi amenajarea fâşiilor de străzi (58), intrărilor de oraş (4), parcurilor publice (3) din municipiul Satu Mare, din anul 2005. Din vara anului 2006 colaborăm cu firma suedeză *HAGS* care este o firmă cu un trecut remarcabil de peste 50 de ani în producţia de obiecte destinate dotării terenurilor de joacă. Aceste produse sunt cunoscute şi apreciate în peste 30 de ţări din lume. Am derulat un proiect care a cuprins construirea a trei terenuri de joacă in Gradina Romei, cartierele Micro 14 si Micro 15 din municipiul Satu Mare, precum şi dotarea cu aparate de joacă a mai multor grădiniţe din municipiul Satu Mare.
Specialiştii noştrii urmăresc încă din faza consultanţei şi a proiectării terenurilor de joacă obiectivul de a asigura copiilor condiţii de a invăţa jucănd şi în siguranţa maximă. În cazul fiecarei aparat de joacă produs de firma, se efectuază teste de siguranţă conform normativelor de siguranţă europeană *EN 1176*. Terenurile de joacă proiectate şi construite de noi corespund normativelor europene *EN 1177*.
Din primavara anului 2008 suntem reprezentanta in Romania a firmei ABC – Team, firma cu renume in domeniul aparatelor si dotarilor terenurilor de joaca. Am realizat terenuri de joaca in comunele Camin, Tiream, Crucisor din judetul Satu Mare.

Parcuri si scuaruri in municipiul Satu Mare: Scuar Cap Pod Golescu, Scuar Corso, Scuar Str. Martirilor Deportati, Scuar Str. Botizului, Parc Str. Prahovei, Parc Bvd. Closca

Din anul 2007 participam la */Programul national de imbunatatire a calitatii mediului prin realizarea de spatii verzi in localitati /*si am realizat spatii verzi, parcuri, scuaruri si terenuri de joaca in localitatile Ardud, Bogdand, Crucisor, Iegheriste, Doba, Camin, Andrid, Culciu Mic, Apateu, Caraseu, Tiream, Vezendiu.
Anual colaboram cu scoli, participam la Programul MOL Spatii Verzi impreuna cu Fundatia de Parteneriat.In anul 2007 cu Scoala cu cls. I-VIII Ion Creanga, cu Scoala cu cls. I-VIII Vasile Lucaciu, iar in anul 2009 cu Scoala cu cls. I-VIII Avram Iancu din municipiul Satu Mare am realizat spatii verzi.


ноутбуки обзоры тестысравнить блендерыФильчаков Харьковчто такое лендинг пейджimmigrationsкупить блендер в интернет магазине
essaymoment